Szuper olcsó notebook iskolakezdéshez? Brutális teljesítményű gamer laptop havi 11 ezer forintért? Gyönyörű ultrabook 0%-os THM-mel? Az AcerShop legújabb akciójában csak úgy röpködnek a kihagyhatatlan ajánlatok.

A szeptember 9-ig tartó akcióban laptopot, monitorokat, projektort, de még VR-szemüveget is vehetsz jelentős kedvezménnyel, szóval érdemes most azonnal ránézned az AcerShop oldalára, de azért néhányat mi is összeválogattunk a kedvenc ajánlatainkból, csak hogy lásd, mi vár rád.

Acer Swift 1 - 59 900 forintért

Ezt talán nem is kell részleteznünk, az ára magáért beszél. 59 900 forintért windowsos, 14 colos monitorral felszerelt laptopot még használtan sem nagyon találsz, most viszont ennyiért egy szuper könnyű Acer Swift 1-et is hazavihetsz.

Acer Aspire 3 - 99 ezer forintért

Ha komolyabb teljesítményre vágysz, az AceShopnak arra is van egy visszautasíthatatlan ajánlata: az akció keretében egy Intel Core i3-as procival felszerelt Acer Aspire 3 is kijön százezer alatt.

Acer Aspire 5 - 15% kedvezménnyel

Durva vasra van szükséged? Akkor a nyolcadik generációs i5-ös procival és GeForce-videókártyával kapható Aspire 5 lesz a neked való gép, amire 15% kedvezményt ad az AcerShop.

Acer TravelMate - havi hétezer forintért

Ha részletfizetéssel vennél gépet, az akció keretében az AcerShop több gépre is 0%-os THM-et biztosít húsz hónapra. Ezt az i3-as procival felszerelt, 13,3 colos kijelzőjű TravelMate-et például már havi hétezer forintért viheted.

Acer Nitro - havi tizenegyezer forintért

Havi tizenegyezerért pedig már egy ilyen nagyon komoly, kifejezetten gémereknek készült Acer Nitrót is bezsákolhatsz.

És ezt olvastad már?
Ezt látod a repülőgép ablakából kinézve, ha valaki robbantással fenyegetőzik a fedélzeten