A túl forró kávé, tea, vagy kakaó sokakat képes felingerelni, mivel a reggeli rohanásban nincs túl sok idő arra, hogy kivárd, míg a pohár, vagy a bögre lehűti a benne tárolt folyadékot, amit aztán komolyabb égési sérülések nélkül is magadba önthetsz. Egy kis trükközéssel viszont ez a probléma is megoldható, ráadásul a technika nagyon hasonlít arra, amit a számítógépekben is használnak a processzorok hűtésére. Az alumíniumból készült poháralátétnek kettős funkciója van: egyrészt gyorsan elvezeti a csésze hőjét, így nem kell tíz percet várnod az ivással, másrészt megóvja az asztalt, vagy a terítőt a forróságtól és persze a lecsöppenő folyadéktól is. Sőt, az aljára helyezett parafatömítés nem karcolja meg az asztalt, és megakadályozza az elcsúszást is, az alátét dizájnja pedig minden gémer szívébe gyorsan belopja magát. Ügyes, sallangmentes cucc.

És ezt olvastad már?
Már csak várni kell egy kicsit, hogy megpillantsuk az ősrobbanás utáni pillanatokat