Az Anymal robotkutyák a Las Vegas-i CES en szórakoztatták a közönséget egy meglehetősen látványos tánccal.

Az Anymalról már többször lelkendeztünk, mert egyrészt azon ritka robotok közé tartozik, amiről nem feltételezzük azonnal, hogy meg akar ölni, másrészt, mert tényleg veszettül ügyes.

Ezt az elsősorban a gumiabroncsairól ismert Continental igen látványosan demonstrálta a szórakoztatóelektronikai-kiállításon, ugyanis odaállítottak néhány robotkutyát a standjukra, amik tánccal szórakoztatják a közönséget.

ANYbotics on Twitter

At #CES2019, ANYmal not only delivers parcels to your doorstep, but also shows some dance moves! Visit @anybotics and @ContiPress at CES booth #7519 #dancingrobot #robotics #leggedrobot https://t.co/AcQzNXj8iF

A német autóipari konszernnek elég komoly tervei vannak az Anybotics robotjával, nem véletlen, hogy a CES-en egy komplett külvárosi házat is felépítettek, amivel azt demonstrálták, hogy az Anymal milyen hatékonyan tud kiszállítani bármilyen csomagot egészen az ajtónkig.

Nick Gilbert on Twitter

ANYbotics partners with @ContiPress to show autonomous robot parcel delivery with #ANYmal at #CES2019 @anybotics #robot #robotics https://t.co/QDDaRmBrvr

És ezt olvastad már?
Itt tudod megnézni, mekkora sugárzásnak vagy kitéve mobilod nyomkodása közben