Teljesen egyedülálló látványélményt nyújt az Asus Vivobook Pro 14X OLED kijelzője.

Az Asus Vivobook Pro 14X OLED laptopot azoknak a kreatív munkásoknak találták ki, akik az energiaigényes többfeladatos munkavégzés és/vagy bonyolult médiaszerkesztés mellett egy laza játékra is beneveznének, ugyanis ez a kis erőmű nem ismer kompromisszumokat sem teljesítmény, sem pedig kijelző tekintetében, mindemellett pedig megbízható üzemidőt és nem utolsó sorban külsejében is pofás darabot kap az ember, ráadásul kategóriájában korrekt árért.

Kutatók szerint alig 30 másodperc alatt dől el az első benyomás, vagyis ennyi idő alatt már közel pontosan meg tudod mondani – nyilvánvalóan csak a külseje alapján –, hogy mennyire fogott meg az adott személy. Ha ez a tézis a laptopokra is igaz, akkor a Vivobook Pro 14X OLED könnyű helyzetben van, indusztriális dizájnja miatt ugyanis nem lehet nem elidőzni rajt és nem megszeretni egy pillantás alatt – kívül az ezüst fém készülékházon az egyedi kialakítású Asus-logó, belül pedig a különleges mintázatú, neoncsíkos Enter billentyű és a neon-narancs színnel kiemelt Esc billentyű ragadja meg az ember tekintetét:

Ez a vékony kialakítású, vastagságából és súlyából (mindössze 1,45 kg) adódóan könnyen hordozható gép ugyanakkor a tetszetős megjelenésen túl is komoly dolgokat rejt magában. Elég csak a kijelzőre pillantani, és rögtön rátapadsz a gyönyörtől:

a 14 colos, 2,8K (2880×1800) felbontású OLED kijelzőn minden tartalom brutálisan néz ki és teljesen egyedülálló látványélményt kínál, olyan hihetetlenül élethűen és pontosan adja vissza a színeket.

Így nemcsak a professzionális vagy kreatív munkához nyújt tökéletes választást, de nagyobb élményt kínál azoknak is, akik sorozatokat, filmeket néznének, játszanának vagy egyéb webes tartalmat fogyasztanának. Nem mellesleg az alacsony kékfény-kibocsátást garantáló TÜV Rheinland-tanúsítványnak köszönhetően az átlagos laptopoknál jobban kíméli a szemet, vagyis a szemednek is könnyebb dolga van.

Belül a legújabb, 11. generációs H-szériás Intel-processzor és NVIDIA GeForce RTX 3050 grafikus vezérlő dolgozik – utóbbi talán még a gamerek szívét is megdobogtatja –, mellé akár 16 GB memória és 1 TB PCIe SSD is párosulhat. Mindez az energiaigényes többfeladatos munkavégzés és/vagy bonyolult médiaszerkesztés mellett egy laza játékra is elég, nagy kapacitású akkumulátora és a dupla ventilátoros hűtéstechnika pedig gondoskodik róla, hogy végképp semmi ne zökkentsen ki abból, amit éppen csinálsz a gépen.

Az exkluzív Asus DialPad – érintőpadba épített érintőkarika – gondoskodik kreatív eszközeid pontos és intuitív vezérléséről
További infókat ITT találsz a Vivobook Pro 14X OLED-ről.

A Vivobook Pro 14X OLED a kijelzője ellenére is megfizethetőbb árkategóriába tartozik, hiszen 420 000 forint körül már elérhető, de van többféle Vivobook Pro modell is 350-550 ezer forint között az ASUS kínálatában.

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt az Asus.

(Fotó: Asus)

És ezt olvastad már?
Új alagutat fúrnak New Jersey és Manhattan közé