Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az új ZenBook Pro 15-ben ugyanis a touchpad helyén egy 5,5 colos érintőkijelzőt találunk, ami szabadon konfigurálható aszerint, hogy éppen milyen programot használunk.

Hogy mennyire lesz használható ez a megoldás, egyelőre nem tudhatjuk, de az biztos, hogy az Asus ügyesen kerülte el, hogy a csúcsgépük túlságosan hasonlítson az Apple MacBook Prójára, miközben gyakorlatilag megvalósították ugyanazt, amit a MacBook érintősávja tud.

Az érintőkijelző számos programmal együttműködik, így az Office-szal, a Spotifyjal és a YouTube-bal is, vagyis akár videókat is nézhetünk rajta, miközben a nagyobb, 15 colos kijelzőn valami mást csinálunk.

A ZenBook Pro 15 (UX580) az érdekes újítást leszámítva is egy igencsak figyelemreméltó gép: a laptop legdurvább változata 4K-s kijelzőt, nyolcadik generációs Intel i9 procit, Nvidia 1050 TI GPU-t, 16 GB RAM-ot és 1 TB SSD tárhelyet kapott.

Az új Zenbooknak az ára sem piskóta, hiszen már az i5-ös procival és full HD kijelzővel szerelt, érintőkijelző nélküli modell ára is közel 600 ezer forint (2300 dollár), a csúcskategóriás gép ára pedig ezek alapján az egymilliót is megközelítheti.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.