Ebben a tízmillió forintos csőben a világvégét is túlélheted
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Vannak helyzetek, amikre jobb előre felkészülni: atomháború, zombiapokalipszis, tornádók, Donald Trump... a felkészülésnek pedig nincs jobb módja, mint az Atlas bunker, amelyben luxuskörülmények között bekkelheted ki a világvégét.

A föld alá telepíthető menedékhely nem mai találmány, a gyártó már a hidegháború legsötétebb évei óta foglalkozik az Atlas bunkerek telepítésével, de az idők során azért jelentősen átalakultak az igények, így ma már egy valódi kis mélységi luxuslakást kap, aki hajlandó kipengetni érte a tízmillió forint körüli árat.

Ezért cserébe viszont egy tényleg minden jóval felszerelt búvóhelyet kapsz, ami rendelkezik önálló légcserélő-rendszerrel, napelemekkel, biztonsági ajtókkal, és van benne hálószoba, konyha és fürdőszoba is - mintha csak egy normális családi ház lenne, leszámítva a sugárszennyezés-eltávolító szobát, ami azért viszonylag ritka dolognak számít a kertvárosban.

A hat méterrel a föld alatt található bunker a gyártó szerint egy valódi atomtámadást is kibír, ráadásul attól sem kell tartanod, hogy a rossz emberek bekerítenek, ugyanis a bunkernek van egy titkos kijárata is, ami egy rejtett alagúton keresztül vezet a felszínre.

És hát ki az, aki arra a kérdésre, hogy "hol voltál, amikor az emberiségnek leáldozott?" egy vállrándítással azt válaszolhatja, hogy

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.