Ha félsz a világtól, akkor ezt a bunkert neked találták ki
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ne áltassuk magunkat: ha jön az apokalipszis, a legtöbben nem a maroknyi túlélő, hanem a rengeteg halott csapatát fogjuk erősíteni - kivéve, ha történetesen Bear Gryllsnek születtél, vagy van egy menő atombunkered, amivel jelentősen növelheted a túlélési esélyeidet.

Na most arra sajnos nem tudunk tanácsot adni, hogyan szüless Bear Gryllsnek - ez valószínűleg tehetség kérdése -, de szerencsére még mindig ott az atombunker, amihez tehetség nem, csak marha sok pénz kell. Egész pontosan 17,5 millió dollár, de mi úgy vagyunk ezzel, hogy még mindig könnyebb összegyűjteni ötmilliárd forintot, mint mondjuk elfutni egymillió éhes zombi elől, vagy sugárzásálló bőrt növeszteni magunknak.

Ha megvan a pénz, onnantól eléggé hawaii a dolog, ugyanis az Atlantától három órányira található bunker egy igazi luxuskégli 14 méterrel a föld alatt, amiben biztonságos internet, fürdő, halószoba, és egy 15 fős moziterem is van, és tartozik hozzá egy kisebb lőtér is, ha gyakorolni támad kedved.

A bunkert egyébként még 1969-ben építették, amikor tényleg sanszos volt, hogy szükség lesz rá, 2012-ben pedig a legszigorúbb szabványok szerint újították fel, így akár egy húsz megatonnás atomrobbanást is simán kibír. (Viszonyításképpen: a Hiroshimára ledobott Little Boy mindössze 15 kilotonnás volt, a valaha épített legnagyobb nukleáris fegyver, a Cár-bomba pedig 50 megatonnás.)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.