A Bermuda-háromszög közelébe ért ez a teherhajó, a legénység pedig nem bontott pezsgőt örömében
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Bermuda-háromszög már elég régóta fejtörést okoz nekünk, főként a lelkes konteóhívők vannak nyakig belezavarodva már ebbe a történetbe, s kerülnek egyben ihletett állapotba újra és újra. Pedig már ugye jól csengő elméleteink is vannak arra vonatkozóan, hogy mi is zajlik az Ördög-tenger körül.

Néhány kutató szerint a régió fölött különös felhők húzódnak, amelyek felelősek lehetnek a rejtélyes eltűnésekért. Ezeket a hatszögű, 40–90 kilométeres felhőket olyan légi bombáknak kell elképzelni, amelyek apró kitörések után képződnek.

A napokban ki is került egy videó a netre, amint egy teherhajó a Bermuda-háromszög környékére tévedt. Nos, az óriási hullámok stimmelnek is, nem szívesen lettünk volna a fedélzeten. És szerintünk a legénység sem bontott pezsgőt örömében:

Persze a Bermuda-jelenséget a tudósok egy része másképp magyarázza. Egy másik közismert elmélet szerint a tengerfenékről felemelkedő metángáz állhat a hajók elsüllyedésének hátterében, ugyanakkor sokan vélik úgy, hogy nem jelentős az eltűnt repülők és hajók száma, és csupán fölösleges szenzációkeltés az egész.

 

 

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.