Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Bermuda-háromszög már elég régóta fejtörést okoz nekünk, főként a lelkes konteóhívők vannak nyakig belezavarodva már ebbe a történetbe, s kerülnek egyben ihletett állapotba újra és újra. Pedig már ugye jól csengő elméleteink is vannak arra vonatkozóan, hogy mi is zajlik az Ördög-tenger körül.

Néhány kutató szerint a régió fölött különös felhők húzódnak, amelyek felelősek lehetnek a rejtélyes eltűnésekért. Ezeket a hatszögű, 40–90 kilométeres felhőket olyan légi bombáknak kell elképzelni, amelyek apró kitörések után képződnek.

A napokban ki is került egy videó a netre, amint egy teherhajó a Bermuda-háromszög környékére tévedt. Nos, az óriási hullámok stimmelnek is, nem szívesen lettünk volna a fedélzeten. És szerintünk a legénység sem bontott pezsgőt örömében:

Persze a Bermuda-jelenséget a tudósok egy része másképp magyarázza. Egy másik közismert elmélet szerint a tengerfenékről felemelkedő metángáz állhat a hajók elsüllyedésének hátterében, ugyanakkor sokan vélik úgy, hogy nem jelentős az eltűnt repülők és hajók száma, és csupán fölösleges szenzációkeltés az egész.

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Elindult a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!

Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.