Csak szólunk, hogy mindjárt indul a Bigyológus az RCKO.FM-en, amelyből többek között megtudhatod, hogyan követik minden egyes lépésedet a weboldalak egy trükkös online ujjlenyomat segítségével, és megismerheted az LG brutális, 21:9-es képaránnyal érkező monitorját, amely semmihez sem fogható élménnyel ajándékozza meg a hardcore gémereket. Ne maradj le róla!

A műsorban emellett szó lesz az LG hihetetlen, papírként hajtogatható tévéjéről, egy új online weboldalról, amelyen ötezer forintért teheted le a nyelvvizsgát, és arról is, hogy Kínában már konkrétan többen neteznek mobilról, mint asztali számítógépről. Koren Balázs, a Kobak.org apukája és tanára pedig ezúttal olyan alkalmazásokat fog bemutatni, amelyekkel játék a tanulás.

Ha ez nem elég, akkor Pheke és Egyed Balázs mindent elmond neked az LG szuperszéles, 21:9-es képarányú és 2560x1080 pixel felbontású, 34 colos monitorjáról, amely nem csak tökéletes játékélménnyel, de négy részre osztható monitorja miatt tökéletes munkaélménnyel is megajándékozza használóját. Tehát ha nincs sürgős sörözni valód, akkor este héttől hallgasd az RCKO.FM-et! Megéri.

És ezt olvastad már?
Igazi vamzer a Zoom újítása