A Klipsch luxuskategóriás vezeték nélküli hangfala olyan elképesztő hangminőséget nyújt, amilyet a kategóriájában talán egyetlen termék sem.

Ha a bluetooth-hangfalakra gondol az ember, könnyen hiheti azt, hogy ezek mindössze arra jók, hogy a konyhában elcirpegtessék neked főzés közben a kedvenc számaid a telefonodról, és kevesen gondolnak bele abba, hogy ebből a technológiából is lehet brutálisan jó hangzást kihozni. Ezt tette a Klipsch is a Livenationnel együtt kifejlesztett, Stadium névre keresztelt hangfal esetében is: bár a cucc nem igényli, hogy madzagokat dugdoss bele, a rádiós kapcsolaton keresztül beszippantott zenét 400 wattos erővel, maximum 112 decibellel tudja visszaadni az arcodba.

Összesen négy magas-és középfrekvenciás sugárzó, valamint két mélynyomó kapott helyet a tizenhárom kilós pakkban, így egészen biztos lehetsz benne, hogy bármekkora is a nappalid vagy a hálód, a Stadiumnak nem lesz gondja azzal, hogy megtöltse gyomorszorító basszusokkal és léggitár-kiváltó magas hangokkal.

Akkor sem kell aggódnod, ha nem akarsz a bluetooth-rádióra hagyatkozni, hiszen akár USB-t is rádöfhetsz, vagy sima AUX-bemeneten keresztül is szívesen fogadja a muzsikát. Bár a hangfal messze nem a legolcsóbb, ha kellően vájt a füled, és nem elégszel meg silány áruházi hangfalakkal, ez lehet a tökéletes választás számodra.

És ezt olvastad már?
Rejtélyes, kék színű valamit vettek észre a Szaharában a sivatag műholdfelvételeit nézegetve