Íme a nyomtató, ami annyira kicsi, hogy kettő is elfér a zsebedben
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha van valami, amit annyira nem szeretünk a mobiltelefon-korszakban, az az, hogy hiába a kiváló minőségű mobilkamerák, maguk a fényképek mintha elveszítették volna a jelentőségüket. Amíg régen szinte karácsonyként ünnepeltünk minden alkalmat, amikor megjött egy újabb adag előhívott fénykép a Fotexből, ma ezrével sorakoznak a telefonunkon meg a Google Photosban az olyan képek, amiket soha az életben nem fogunk újra megnézni.

A papírra nyomtatott fotók különleges, utánozhatatlan hangulatát csempészi vissza a XXI. százazdba a Canon Zoemini nyomtató, amivel bármilyen fényképet (legyen az akár a telefonunkon, akár Dropboxban vagy a Facebookon) pillanatok alatt kinyomtathatunk kiváló minőségű, 76 x 5 centiméteres, vagyis nagyjából névjegykártya nagyságú ZINK-papírra.

A különleges, hőszublimációs eljárásnak megvan az az előnye, hogy nincs szükség hozzá tintára, maga a nyomtató pedig 118x82x19 mm-es méretével és 160 grammos súlyával semmivel sem nagyobb, mint egy mobiltelefon, így akár a zsebünkben is kényelmesen magunkkal vihetjük bárhová.

A Zoeminihez tartozó Canon Mini Print alkalmazással szerkesztheted, filterezheted és jópofa AR effektusokkal egészítheted ki a fotókat, amiket aztán pár pillanat alatt kinyomtathatsz. Nincs többé körbeadogatott mobiltelefon, hogy minden havernak meg tudd mutatni a fényképet, az instant gépekkel ellentétben pedig amiatt sem kell aggódnod, hogy rosszul sikerült képre pazarolod a fotópapírt, hiszen elég utólag eldöntened, hogy melyik fényképet akarod kinyomtatni.

A rosegold/fehér, fehér/ezüst és fekete/palaszürke színekben érkező nyomtató szeptembertől lesz kapható Magyarországon, várhatóan valamivel negyvenezer forint feletti áron.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.