Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Samsung mellett már a Xiaomin is lehet nagyokat röhögni.

Az összes nagyobb gyártó az Apple-t trollkodta, amiért fülhallgató és töltőfej nélkül adja – az egyébként horribilis összegbe kerülő – iPhone 12-eseket, de időközben úgy alakult a helyzet, hogy már nem is gondolják akkora hülyeségnek ezt a merész lépést.

A Samsung például már törölte is az almás céget savazó reklámját, a hírek szerint ugyanis a januárban érkező Galaxy S21 készülékekhez sem jár majd töltőfej – azt hiszem, erre tökéletesen illik, hogy

LOL

És úgy tűnik, a Xiaomi is csúnyán lábon lőtte magát, amikor az iPhone 12-esek megjelenésekor (többször is) rommá oltotta az Apple-t. A kínai vállalat ugyanis most bejelentette, hogy a legújabb csúcskészüléke, az M11 töltő nélkül érkezik majd.

LOL

A Xiamomi magyarázata pedig egy az egyben megegyezik az Apple-ével, merthogy azzal indokolják a lépésüket, hogy a felhasználóknak úgyis több adapterük van, ezek kihagyásával pedig a világot beborító rekordmennyiségű elektromos hulladék mennyiségének csökkentéséhez akar hozzájárulni.

UPDATE: A Xiaomi helyesbített, a töltő elhagyása csak a kínai piacra vonatkozik, de lehet majd kérni a telefonhoz adaptert külön, teljesen ingyen.

Eközben...

(Forrás: Engadget, Reddit, HVG, fotó: Xiaomi)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.