A Terminátor gyilkos robotokat építő vállalata tényleg létezik, és találd ki, mit gyárt
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha eddig nem aggódtál miatta, hogy a robotok egyszer csak csapatostul rontanak rá az emberiségre, akkor most szólunk, hogy van egy japán vállalat, amit Cyberdyne-nak hívnak, és történetesen exoskeletonokat, vagyis önjáró mesterséges vázakat gyárt.

Hogy ezeket a mesterséges vázakat arra használják, hogy megkönnyítsék a beteg emberek mozgását? Bah! Emlékezz csak: Myles Dyson sem sejtette, hogy a kis teremténye egyszer majd úgy dönt, hogy a világ sokkal jobb hely lenne emberek nélkül.

Sátáni vállalathoz illően a Cyberdyne persze mindent tagad, szerintük a névhasonlóság puszta véletlen, hiszen a cég nevét a Cybernics (olyan tudományág, amely a robottechnikát az egészség megőrzéséhez használja fel) és a görög "dyne" (erő) szavak összevonásából alkották. Biztosan az is csak véletlen, hogy az exoskeletont pont ugyanúgy hívják, mint a 2001: Űrodüsszeia bekattant szuperszámítógépét, HAL-t.

Ha ránk hallgatsz, sürgősen szerezz be magad mellé egy Sarah Connor-szintű csajt, csak úgy, tudod, a biztonság kedvéért. Ezt a lépést még akkor sem fogod nagyon megbánni, ha végül kiderül, hogy a Cyberdyne tényleg csak a betegeken segít, és a robotapokalipszisből nem lesz semmi.

(Forrás: Gizmodo)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.