Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem először döbbenünk meg a Huawei P30 Pro képességein, de most döbbentünk a legnagyobbat.

Egy profi asztrofotós, Justin Ng ugyanis elvitte egy körre a Huawei legújabb üdvöskéjét, hogy Malajziában és az indonéziai Mount Bromo lábánál fotózza vele a Tejutat, az eredmény pedig megdöbbentő. A durva az, hogy a fotók egy része nem is állvánnyal készült, Justin csak úgy fotózott egyet az éjszakába automata beállításokkal és ez lett belőle. No filter, no utómunka.

Aztán csinált néhány hosszú expozíciós idővel készült képet is a csillagok járásáról.

Justin amúgy ugyanarra jutott, mint mi, vagyis hogy a Night Mode az esetek nagy részében felesleges, a P30 Pro az éjszakai mód bekapcsolása nélkül is tökéletes (sőt, tökéletesebb) éjszakai fotókat csinál.

A fotósnak a Mout Bromo lábánál az Éta Aquaridák meteorrajt is sikerült megörökítenie. Itt már persze előkerült az állvány és a Pro beállítások, na de mégis... ez a fotó egy telefonnal készült!

Ha azt gondolod, hogy ez aztán lenyűgöző, akkor túl gyorsan gondolkodtál, hiszen még nem is láttad, milyen lett a fotó, amit Justin húsz képből rakott össze, hogy ne legyen olyan zajos a kép.

Erre amúgy nem a mobilos fotók miatt volt szükség, az asztrofotósok gyakran használják ezt a technikát. És végül még néhány hosszú expozíciós idővel készült fotó az éjszakai égboltról.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.