Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Samsung űrszelfi promóciója igen kalandosnak hangzik: egy ballonnal felküldtek az űrbe egy Samsung Galaxy S10 Plus 5G okostelefont, mely egy erre a célra megépített kis fülkében különböző képeket játszott le egymás után, amit egy kamera rögzített.

A különböző képek pedig olyan szelfik voltak, amiket a felhasználók küldtek be a promócióba, kezdve Cara Delevigne egyik képével.

Szóval ezt a dél-koreai cég szépen kitalálta, ráadásul még annak is hírértéke van, hogyan került vissza a Földre a Raven Industries által legyártott eszköz: egy michigani farmon fogott talajt, amivel nem kicsit ejtette zavarba a farm tulajdonosát, bizonyos Nancy Mumby-Welkét.

Szegény először azt hitte, egy műhold állt bele a földbe a hátsó kertjében, amit még a 911-el is megosztott, és a diszpécser érthető okból nem kis kétkedéssel vette fel a bejelentést. A Samsung később azt nyilatkozta, hogy a landolás tervezett volt, és mi csak azért élünk a gyanúperrel, mert az ilyen tervezett dolgokat általában nem magánterületeken szokták végrehajtani.

Mindenesetre senkinek esett baja, a ballont a Raven emberei begyűjtötték, a Samsung pedig elnézést kért az ijedtségért.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.