Egy pakisztáni politikuson röhög a világ, pedig ő csak gratulált egy Airbus A380 pilótájának, aki megelőzte a tragédiát
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ami ugye alapvetően hatalmas hőstett, hiszen az Airbus A380 a világ legnagyobb utasszállítója, amin elrendezéstől függően csaknem 900 ember is utazhat egyszerre. El lehet képzelni, micsoda tragédia kerekedett volna belőle, ha a landoló repülőgép pilótája nem húzza fel időben a gépet, és összeütközik a kifutópályára tévedt tartálykocsival.

Nem csoda, hogy Khurram Navaz Gandapur ezekkel a szavakkal posztolta ki az erről készült videót a Twitterre: "Hajszálon múlt, hogy nem lett tragédia. A pilóta lélekjelenléte csodával határos módon megmentette a gépet." Csakhogy... nem lőjük le a poént, inkább mutatjuk a teljes videót, amiben 1.30-tól látható az a nagyjából fél perces rész, amit a pakisztáni politikus megosztott.

Szóval ja, ez itt bizony a GTA V, minden idők egyik legjobb videojátéka, aminek ugyan tényleg bámulatos a grafikája, de azért véletlenül sem keverhető össze a valósággal. Mivel csakhamar az egész világ vinnyogva fetrengett a padlón a nevetéstől, Gandapur elég gyorsan eltüntette a bejegyzést a Twitterről, de itt meg lehet nézni az archivált változatát. Persze az is lehet, hogy Gandapur csak viccelődni próbált a maga módján, csak ez a francos emberiség nem vette a lapot.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.