Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy töltő a laptophoz, mobilhoz, tablethez, powerbankhoz, zseblámpához? Hát már nagyon ideje volna, hogy elkészüljön ez a töltő!

Nagyon drukkolunk az Edge munkanéven fejlesztett univerzális töltő fejlesztőinek, akik az Indiegogón gyűjtik a forrást hasznos találmányuk piaci termékké változtatásához! Ha ez a 100 watt csúcsteljesítményű töltő elkészül és meg lehet majd venni, végre lesz egy eszköz, amely nagyjából minden hordozható elektronikai cucchoz jó - és még szép is!

A fejlesztőket két dolog motiválja a mindenhez jó töltő elkészítésében. Egyrészt szeretnének egy egyszerű megoldást adni azoknak, akik többféle elektronikai cuccot használnak, és elegük van abból, hogy ehhez mindhez kelljen egy-egy külön töltőt is hurcolniuk:

Másrészt pedig egy olyan eszközt akarnak készíteni, amit nem kell az elhasználódott laptoppal, mobillal együtt leadni hulladékként, hanem éveken át képes lesz kütyük generációit kiszolgálni. Épp ezért a masszív töltőhöz hajtogatás-tűrő kábeleket és strapabíró csatlakozógarnitúrát is terveztek.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.