Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

És az is kiderült, mi következhet a Galaxy S10 után.

Erre a problémára több megoldást is láttunk már, az Apple például egyszerűen folytatta a sort az iPhone 11-gyel, míg a Huawei elkezdte tízesével számozni a telefonjait, és jelenleg éppen a 30-nál tartanak. A Samsung viszont ennél elegánsabb megoldást talált ki, a hírek szerint ugyanis a jövőre érkező telefont egyszerűen Galaxy One néven fogják boltokba küldeni.

Logikus, hiszen attól már nem kell félniük, hogy valaki esetleg összekeveri a legelső Samsung Galaxyval, az S elhagyása viszont egy komolyabb átalakulást is tükröz, nevezetesen, hogy

Erre azért még ne vegyünk mérget, hiszen hasonló hírek már tavaly (meg tán tavaly előtt is) felröppentek, de tény, hogy az S és a Note vonal az elmúlt években olyannyira átfedésbe került egymással, ami miatt egyre reálisabb, hogy a két telefon összeolvadjon.

A 2020 első felében érkező Galaxy One más szempontból is igen érdekes lehet: a LetsGoDigital a szabadalmi tervek alapján egy összetekerhető és kihúzható kijelzőt vizionál a telefonnak, bár nagy összegben nem fogadnánk rá, hogy ez már jövőre megvalósul.

És hogy mi lesz a hagyományosan augusztus elején érkező Note helyett? A Samsungnak erre is van ötlete, a tervek szerint ebben az időszakban mutatnák be az új hajlítható telefonjukat, amivel ezek szerint szintén úgy terveznek, hogy minden évben érkezik egy új modell.

(Fotó: LetsGoDigital)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.