Kit érdekel a virtuális valóság, amikor végre elkészült a fingszag-szimulátor?
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Múlt héten a Gamescomon mutatta be az Ubisoft a Nosulus Riftet, amit kifejezetten az új South Park játék miatt raktak össze.

A South Park: The Fractured But Whole című játékban ugyanis annyi metán szabadul fel, ami néhány hónap alatt üvegházat varázsolna a Föld légköréből. Kellett tehát egy eszköz, ami teljessé teszi az élményt a játékosok számára. Így jött létre ez a bigyó:

Persze, ez az egész hülyeség az ultravitriolos rajzfilmsorozat ötletgazdáinak, Trey Parkernek és Matt Stone-nak a fejéből pattant ki, és nincs az az isten, hogy sorozatgyártásra küldjék a virtuálisfing-generátort. Stone elmondta, hogy a Nosulus Rifttel a játékos képes lesz érezni a "segg erejét", ami természetesen a játékban is központi szerephez jut. Az illúzió azzal a speciális illatanyaggal lett teljes, amit direkt a játékhoz fejlesztettek, és amelynek intenzitását maga a készülék szabályozza az orr-részben lévő kemikáliák felmelegítésével.

Van - sajnos szag nélküli - videó is. Élvezzétek!

A viccet félretéve, szerintünk épp elég baj van a világban mesterséges fing nélkül is, de azért ez az egész reklámfogásnak valami zseniális. Már elő is rendeltük a játékot.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.