Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A 11 éves Tontrevion Campbell éppen az anyukájával volt a templomban, amikor a memphisi házukat kirabolták a betörők, akik többek között a fiú Xboxát is elvitték.

Ez már önmagában elég szomorú história, de a fiú még tudta fokozni a dolgot, ugyanis a kiérkező rendőröknek azt mondta, hogy nem kér új Xboxot a télapótól, mert az anyukája így is több műszakban dolgozik, hogy ki tudja fizetni a számlákat.

Na itt szakadt el a cérna a rendőröknél, akik összedobták, amijük van, és a közeli boltban vettek Tontrevionnak egy új gépet. Az önzetlen zsaruk megpróbáltak cselesek lenni, és amikor elvitték a fiúnak az Xboxot, úgy tettek, mintha az eredeti gépet találták volna meg, de amikor megkérdezték a srácot, hogy ez volt-e az ő gépe, Tontrevion egészen őszintén közölte, hogy nem, mert az övé sokkal öregebb volt.

Ettől függetlenül természetesen megkapta a konzolt, meg mellé néhány játékot is - a rendőröknek állítólag az okozta a legnagyobb fejtörést, hogy próbáltak olyan játékokat kiválasztani, amik nem túl erőszakosak.

A történethez két dolgot szeretnénk hozzáfűzni: 1) Nem sírunk, csak valami belement a szemünkbe, és 2) A magyar rendőröknek üzenjük, hogy a múltkor ellopták a szerkesztőség elől a Lamborghini Aventadorunkat (összesen nyolc darabot), és nagyon szomorúak vagyunk miatta.

(Forrás: Cnet)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.