Az ember, aki olyan dolgokkal ajándékozta meg a világot, mint a többször felhasználható rakéta, a (használható) elektromos autó, és a napelem-cseréptető ugyanis váratlanul bejelentette, hogy a következő projektje egy kiborg-sárkány lesz. Ami miatt persze azonnal meg is kapta az ultimátumot a Targaryenektől.

Musk nem vitte túlzásba a bejelentést, egyszerűen csak kiposztolta Twitterre, hogy ja, amúgy volna itt valami...

Elon Musk on Twitter

Oh btw I'm building a cyborg dragon

"Biztos csak viccel" - mondanánk, ha nem ismernénk Muskot, aki nemrég például pusztán viccből eladott húszezer lángszórót. A kiborg-sárkány mindenesetre annyiban mindenképpen izgalmas lenne, hogy ha Musk pontosan fogalmazott, akkor részben organikusnak kell lennie, de őszintén szólva mi azzal is megelégednénk, ha Musk csak simán egy hatalmas robotsárkányon ügyködne.

Ha vicc volt, akkor is jó vicc volt, hiszen megint hatalmas ingyen reklámot hozott az egyre inkább a saját brandjét építgető Musknak. A bejegyzés csaknem félmillió lájkot kapott, és néhány napja erről beszél az egész Twitter. Többek között a Trónok harca hivatalos csatornája is, akik villámgyorsan reagáltak Musk ötletére. Nem úgy megy az.

Game Of Thrones on Twitter

Bend the knee to House Targaryen, @ElonMusk. #Dracarys https://t.co/PsFu1NsgBJ

De Musknál sem úgy megy, azonnal visszafenyítette a Targaryeneket egy hatalmas űrlézerrel. Ebből baj lesz.

Elon Musk on Twitter

@GameOfThrones Don't make me use my space lasers ...

(Nyitókép: Getty)

És ezt olvastad már?
Így néz ki egy Boeing 747-es felszeletelve