Elon Musk odapirított egyet az Egyesült Államok elnökének

A SpaceX-vezér vicces figura, vagy pikírt, kinek hogy jön le.

A SpaceX űrtörténelmet írt múlt hét csütörtökön, amikor is csak amatőr űrhajósokból álló személyzettel űrhajó indított a világűrbe. A nem hivatásos asztronauták három napon át keringetek a Föld körüli pályán, míg vasárnap sikeresen nem landoltak az Atlanti-óceánban.

A sikerhez természetesen mindenki igyekezett elsőként gratulálni Musknak – még az olyan űrriválisok, mint Richard Branson és Jeff Bezos is megtette –, ám egy kommentelő megjegyezte, hogy bizony az Egyesült Államok regnáló elnöke, Joe Biden erről megfeledkezett. Ezt a magas labdát csapta le a SpaceX-vezér viccesen vagy pikírten, kinek hogy tetszik:

Azaz:

Egy kis magyarázat ehhez: az egykori amerikai elnök, Donald Trump Sleepy Joe-nak, azaz Álmos Joe-nak nevezte Bident, akire azért aggatta rá ezt a gúnynevet, mert az elnöki kampány alatt többször is elfelejtette, mit akar mondani. (A jobb oldal egyébként előszeretettel lovagolja meg Biden korát, akit 78 évesen iktattak be, amivel pedig ő lett minden idők legidősebb amerikai elnöke.) – nem egészen három hete egy kicsit rá is szolgált a nevére, amikor elszunyókált Naftali Bennett izraeli kormányfővel való tárgyalása során a Fehér Házban:

Ez is érdekelhet...

(Fotó: Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.