Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az LG elsőként dob piacra olyan OLED televíziót, melynek felülete nem sík, hanem ívelt.

Az LG bejelentette, mostantól felvesz előrendeléseket a világ első hajlított 3D OLED tévéjére. A januári CES 2013 szakkiállításon debütált LG 55EA9800 első körben Dél-Koreában lesz elérhető, ahol is átszámítva mintegy 3,2 millió forintnak megfelelő összeget kell fizetni érte, a szállítás pedig júniusban kezdődik meg. Az ezt követő hónapokban a nemzetközi forgalmazás is elstartol, tehát jó eséllyel hamarosan nálunk is kapható lesz a készülék, mely mintegy 50 százalékkal drágább a hasonló méretű és technológiájú sík testvérénél.

A manapság a boltok polcain sorakozó televíziók sem éppen hatalmas vastagságukról híresek, ám még ezek a 30–40 milliméteres tévék is irtózatosan vastagnak tűnnek a mindössze 4,3 milliméteres hajlított OLED készülék mellett. Az újdonság ráadásul nemcsak vékony, hanem szuperkönnyű is, köszönhetően többek közt a szénszálas erősítésű keretnek – a mérleg mutatója egész pontosan 17 kilogrammnál pihen meg. Az LG arra is büszke, hogy az OLED képmegjelenítő minden korábbinál alacsonyabb fogyasztású, kontrasztaránya pedig gyakorlatilag végtelen.

A gyártó hatalmas méretű, 84 colos 4K LED LCD televíziójához nemrégiben személyesen is szerencsénk volt. Ez a hazánkban is kapható monstrum hatmillió forintba kerül.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.