Észak-Koreát elérte a végítélet szele
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az észak-koreai vezetés arra kérte a tisztelt elvtársakat, hogy vonuljanak vissza tágas és jól felszerelt fészkeikbe, mert a kínai szomszédoktól egy baljósan sárga porfelhő érkezik.

A figyelmeztetés az állami hírtelevízióból érkezett, amely lényegében a legfontosabb kapcsot jelenti az észak-koreai átlagembernek a valósággal. A BBC szerint nemcsak az utcák ürültek ki, de még az építkezéseket is leállították – így valószínűleg a Kim Dzsongunt Mao-galléros hósárkányként ábrázoló pop-art szobor befejezése is csúszni fog.

Hát így megy ez!

Az ágyas chemtrail nagyon zamatos, így maláta- és szalonnafüstölésre is használhatják a jövőben. Forrás: NLOV (Nemzetközi Laposföld-hívők és Oltásellenesek Világkormánya)

Na de komolyra fordítva a szót: a rezsim elhintette a híradásban, hogy a titokzatos porfelhő vírusokat is hozhat magával, amiről a halandó ember manapság nem tud egyből nem arra gondolni.

A sárga por egyébként jó eséllyel a mongol és kínai sivatagokból vándorolhatott a távol-keleti félszigetre, amely időszakonként tényleg megesik.

Itt az ominózus adás angol felirattal ellátva:

Arra viszont nincs semmilyen tudományos bizonyíték, hogy a sárgapor-jelenséggel bárki is elkaphatná a koronavírus-fertőzést – még ha Türkmenisztánban ezzel is próbálták az embereket maszkhordásig megfélemlíteni, miközben a diktatórikus államvezetés azt tagadta, hogy a járvány elérte volna az országot. Hát ilyen ez a kettős látás.

Az már viszont tényleg aggasztó, hogy mire a sárga por megtesz jó néhány kilométert az ázsiai légtérben, jó kis mérgező eleggyé alakulhat, így fogyasztása tényleg nem ajánlott, a cuccot érdemes messzire elkerülni. Ezért az valahol megnyugtató, hogy az észak-koreai államvezetés a kézmosásra, az ablakok gyakori és alapos lemosására, maszkhordásra és az általános higiéniai szabályok betartására biztatja a lakosságot. Még ha talán olyasmi miatt is teszik ezt, ami ugye nincs is jelen az országban.

Ez is érdekelhet:

(forrás: BBC)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.