Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hej, a régi szép idők, amikor az embernek még Brad Pitté kellett operáltatnia magát, hogy megtudja, hogy nézne ki híres filmszínészként. Ma viszont már ugyanehhez nem kell kés alá feküdnöd, éppen elég, ha feltöltesz magadról egy fotót az AI Portraits oldalra.

A mesterséges intelligenciájú digitális sebészt híres emberek fotói alapján tanították meg rá, hogyan néz ki egy emberi arc, így aztán minden fotót automatikusan ennek megfelelően alakít át. Belőlem például ezt hozta ki:

Köszi gépsebész, most legalább tudom, hogy hírességként is legfeljebb csak a "kávézóban beszégető statiszta #1" szerepig jutottam volna. Micsoda megkönnyebbülés. Brad Pittre visszatérve, ő elég büszke lehet magára, hiszen az idealizált verziója még kicsit szarabbul is néz ki, mint az eredeti.

Bill Gates viszont bizonyosan csalódottan fogja tudomásul venni, hogy ahhoz, hogy igazán híres legyen, meg kéne válnia a szemüvegétől. Sebaj, majd felitatja a könnyeit néhány köteg százdollárossal.

Steve Buscemi pedig minden bizonnyal azonnal visszaadja a Golden Globe-díját, ha rájön, hogy ahhoz hogy híres legyen, így kéne kinéznie:

Szalacsi Sándort viszont tökéletesen találta el a program, hiszen a híressé alakított verziója tényleg hasonlít egy híres emberre (csak még nem jöttünk rá, hogy kire).

Ha a cikk elején elmulasztottál rákattintani a linkre, akkor a programot ide kattintva érheted el.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.