Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Amit minden idők legzavarbaejtőbb járgányáról mintáztak.

Amikor Elon Musk tavaly novemberben bemutatta a Cybertruckot, mindenkinek eléggé leesett az álla. És nem csak azért, mert a Tesla a Cybertruckkal megalkotta az első teljesen elektromos pickupot, hanem mert a formavilága - mondjuk úgy - rendhagyó lett. A kocsiról mintázott iPhone 11 Próról nem is beszélve.

A luxustelefonjairól ismert Caviarnak annyira megtetszett Elon Musk retró sci-fiket idéző járgánya, hogy úgy döntöttek, az emberek szívesen kipengetnének laza 6,5 millió forintot, ha a szögmérővel és vonalzóval szerkesztett vonalakat a telefonjukon is viszontláthatnák, és íme az eredmény.

Az iPhone 11 Pro cybertruckosított változata amúgy belsőleg pont annyit tud, mint a boltban kapható változat, külsőleg viszont nem elég, hogy össze-vissza hajlik, de arannyal és ezüsttel is bőségesen el van látva. Hogy az utóbbi funkciója mire jó, az nem kérdés, ha sűrűn mozogsz olyan körökben, ahol már egy Lamborghinire is csak unottan ásítanak, az előbbiről viszont érdemes megjegyezni, hogy a Cyberphone a sima iPhone 11-hez képest egy meglepően hasznos funkcióval is rendelkezik, ugyanis a kihajtható támasztékkal bárhova letehetjük. Hogy a Caviar telefonja ellenáll-e az acélgolyónak, az nem derült ki, de a kijelzőjét állítólag külön borítás védi a balesetektől.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.