Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Vagy legalábbis az internetnek az a része, akik használják a Redditet. A BeardoGREG nevű felhasználó ugyanis egy olyan képet posztolt az oldalra, ami azonnal Mount Everest méretű hullámokat korbácsolt a felhasználók körében.

A szakállas fószer, akit minden bizonnyal Gregnek hívnak, a képen a családjával pózol, és mindjárt meglátod, hogy mi a baj vele.

Nos igen, szóval Gregnek látszólag nincsenek lábai, ami miatt a kommentelők egészen vad teóriákat kezdtek szövögetni, egyikük szerint például az apukát valószínűleg kilőtték egy ágyúból, a fotósnak pedig sikerült elkapnia a tökéletes pillanatot (gyk. természetesen csak viccelt).

A megoldáshoz valamivel közelebb vihet, ha eláruljuk, hogy szakállasGREG a "confusing perspective", vagyis "zavarba ejtő perspektíva" csoportba posztolta a képet. A hozzászólások között végül ő maga árulta el, amit valószínűleg már mindenki sejt, vagyis hogy nagy terpeszben, a kezeivel a térdein támaszkodva állt, hogy ne legyen sokkal magasabb, mint a gyerekek, ők pedig pont kitakarták a lábait. Valaki előzékenyen meg is "fotosopolta" a képet azoknak, akiknek nincs képzelőerejük. Tehát így:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.