Ezt a telefont látnod kell, hogy elhidd

A Nubia már tavaly is bemutatott egy olyan telefont, aminek a hátlapját szinte teljes egészében kijelző borította, és úgy tűnik, az egyedi megoldás bejött nekik, hiszen az idei Z20-nál is ugyanezzel a megoldással éltek.

Az új Nubia-telefon megjelenésében szinte egy az egyben olyan, mint a Samsung Galaxy S10, egy apró különbséggel: az előlapon egyáltalán nincs kamera, hiszen a hátlapi kijelzőnek köszönhetően erre nincsen szükség.

A Z20 amúgy nem sokat változott az elődjéhez képest, a főképernyője továbbra is 6,4 colos és full HD+ felbontású, míg a hátlapon egy 5,1 colos, 1520x720 pixeles OLED kijelzőt találunk. Teljesítményben természetesen ennél többet fejlődött, hiszen a legújabb Snapdragon 855+ procit találjuk benne 6 vagy 8 GB RAM-mal, emellett a Z20 kettő helyett három hátlapi kamerát kapott: egy 48 megapixeles főkamerát, egy 16 megapixeles nagy látószőgű és egy 8 megapixeles telefotó lencsét, 3x-os optikai zoommal. Érdekes, hogy kijelzőbe épített ujjelnyomat-olvasó viszont nincs, ehelyett a szenzor a bekapcsológombba került.

A Z20 másik nagy erőssége az ára lehet: a 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel felszerelt változat Kínában mindössze 3500 jüanba, vagyis kábé 140 ezer forintba fog kerülni, míg a 8 GB RAM/512 GB tárhely verzió 4200 jüanba, 170 ezer forintba kerül. Ennek tükrében nagyon jó hír, hogy a telefon szeptembertől Európában is kapható lesz, bár azt egyelőre nem tudjuk, hogy Magyarországra is eljut-e.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon