Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Dél-koreai Légierő (ROKAF) Black Eagles nevű bemutatócsapatának egyik sugárhajtású kiképzőgépe nagyon megrongálódott a Singapore Airshow-on.

A Csangi Nemzetközi Repülőtéren történt a baleset, amikor a T–50B Golden Eagle típusú gép pilótája megpróbált felszállni, az egyik gumiabroncsa azonban defektet kapott, a repülőgép pedig irányíthatatlanná vált:

Szerencsére a pilótát nagyon hamar sikerült kimenteni a lángok közül, így könnyed sérülésekkel megúszta a balesetet, azonban a kifutópályát az incidens után lezárták, így a szingapúri légi parádé egyetlen aktív kifutópályával maradt.

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!
Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!
Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

 

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.