Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Úgy tűnik hazánkban az abszolút lista első helyén nem történt változás az elmúlt évhez képest, mivel a befutó keresőszó ezúttal is egy politikai esemény, az önkormányzati választások lett. Ezt követi Andy Vajna és a Notre-Dame, a top tízbe pedig felkerült még többek között a Black Friday, a Csernobil sorozat, a berlini fal leomlása és az európai parlamenti választások is.  

Természetesen tematikus listák is készültek, így telefonok közül az iPhone 11 vezeti a sort, majd jön a Huawei P30, a Samsung Galaxy S10, a Huawei Mate 20 Pro és végül a Huawei Mate 20 Lite.

Könyvek közül a Trónok harca, a Miután, a Két lépés távolság, a Meg se kínáltak és a Piedone nyomában lett az első öt helyezett, de abszolút első lett például diéták kategóriában az űrhajós diéta, fesztiválok közül a Strand fesztivál, filmek között a Joker, míg a legnépszerűbb recept a csirkemell lett. Az év legfelkapottabb kereséseit magyar és világviszonylatban is megtekintetjük.

(Fotó: Pixabay)

Elindult a Rakéta, a Player jövőmagazinja!

November elején startolt el új magazinunk, a Raketa.hu, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire.
Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!

Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.