Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Igazi irodai patkány vagy? Akkor láttál utoljára napfényt, amikor a kollégád megoszotta Facebookon a nyaralásról készült képeit? Akkor mutatunk hét nagyon high-tech cuccot, ami biztosan tetszeni fog neked.

BendDesk íróasztal

Egy tisztességes iroda az íróasztalnál kezdődik, egy tisztességes íróasztal pedig a BendDesknél, amely érintőképernyős felületeivel egyszerre asztal, és egy minden igényt kielégítő munkaállomás.

Még több infó

Pavegen energiavisszanyerő szőnyeg

Egy nagyobb iroda villanyszámlája sokszor a csillagos eget súrolja, így aztán rengeteget spórolhatunk vele, ha a világításhoz, klímához, számítógépek működtetéséhez szükséges energia egy részét közvetlenül a munkatársaktól szerezzük be. A kulcsszó a közösségi energiatermelés, hiszen az energiavisszanyerő szőnyeg a rajta keresztülhaladók mozgási energiáját alakítja át villamos energiává, amelyet aztán felhasználhatunk az irodai eszközök működtetéséhez.

Még több infó

Lengő asztal

Mi az, ami mellett még a legmenőbb, játékszobával, bokszzsákkal és csocsóval felszerelt Google-iroda is csak egy unalmas, szürke hivatali lyuknak tűnik? Természetesen a lengőasztallal felszerelt konferenciaterem! Az egyhangú negyedéves jelentéseket garantáltan fel fogja dobni, ha a hallgatóság önfeledten hintázhat a grafikonok bámulása közben, bár a cég gazdasági osztályán biztosan nem fognak táncra perdülni a hintaasztal 8500 fontos (azaz hárommillió forintos) árának hallatán.

Még több infó

Emperor munkaállomás

Munkaalkoholista, esetleg megrögzött World of Warcraft-játékos vagy? Akkor a te eszközöd az Empreor LX munkaállomás, amely öt monitorral, Bose hangrendszerrel, kényelmes fej-, láb- és kartámasszal, valamint laptoptartóval és masszázsfunkcióval teszi elviselhetővé a fárasztó munkamaratonokat. Ezért a szintű kényelemért a gyártó MWE Labs el is kéri egy autó árát (21 500 dollárt, vagyis kábé 4,5 millió forintot), de szerencsére van egy olcsóbb változata is, amellyel már hatezer dollárért tökéletes környezetben dolgozhatunk.

Még több infó

Lebegő egér

Értelme nem sok, bár a mágnesek segítségével 40 milliméteres magasságban lebegő egér állítólag az egészségnek is jót tesz. Minket ez annyira nem érdekel, az viszont igen, hogy ennél menőbb egeret még életünkben nem láttunk. A Kibardin design által tervezett eszköz már a tesztfázisban van, így lehetséges, hogy hamarosan bárki irodájában megjelenhetnek a mágikusan az asztal fölött lebegő egerek.

Még több infó

Biztonsági gyűrű

Ez az okos kis eszköz egy igazi first world problemre nyújt megoldást: ha elmész a számítógéped elől, a gyűrű automatikusan lezárja azt, így a kíváncsiskodók nem férhetnek hozzá a kedvenc pornódhoz, és a főnököd sem láthatja, hogy éppen az egyik álláskereső portált nézegeted. Ehhez annyit tennénk hozzá, hogy ha jófejek a kollégák, akkor te se legyél irigy, és mutasd meg nekik a kedvenc pornódat.

Még több infó

Digitális jegyzetfüzet

Az irodai papírfogyasztás még akkor is nagyon el tud durvulni, ha a kollégák nem az irodából töltik fel az otthoni A4-es-készleteiket is, így aztán az LCD eWriter nem csak környezettudatosabb, de 31 ezer forintos árával hosszútávon akár olcsóbb megoldás is lehet a hagyományos papírnál. A 9,5 colos kijelzőre pont ugyanúgy írhatunk és rajzolhatunk, mint egy papírra, egyszerre akár kétszáz oldalt is, amit aztán a számítógépünkre is feltölthetünk.

Még több infó

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.