Nem? Akkor talán menjünk szépen sorban: vannak itt szép színes könyvek, aztán szép színes filctollak, egy darab monitor, egy darab billentyűzet, egy darab nőszemély, zöld asztal, hangfal... és valahol van egy számítógép is. Talán a nő az? Vagy valami Apple-cuccról van szó, és a monitorba van beépítve? Egyik sem nyert.

A számítógép ugyanis abban a csinos hangfalban van elrejtve. A HP Pavilion Wave nyilvánvalóan olyan embereknek szól, akik ugyan szeretnének számítógépet, azt viszont már nem szeretnék, hogy erről bárki is tudjon. Mi ezt teljesen megértjük, hiszen mi is pontosan tudjuk, hogy ha a haverok megtudják, hogy van egy menő géped, akkor egyfolytában csak GTA-zni akarnak rajta, nem hagynak békén egy percre se, szóval jobb letagadni az egészet.

A HP persze nem ezzel indokolja a fura dizájnt, hanem azzal, hogy a mai fiatalok már sokkal érzékenyebbek a kifinomult dolgokra, a nagy láda meg ugye annyira nem kifinomult.

A hangfal egyébként valódi funkciójában is működik, vagyis tényleg képes hangokat kiadni magából, a benne levő gép pedig szabadon konfigurálható. A gyárilag összerakott gépek Intel i3 és i5 procikkal érkeznek, max. 16 GB RAM-mal, és integrált vagy AMD videokártyával, vagyis nem igazán a gémereket célozzák vele, de ennek megfelelően az ára is egészen visszafogott, 530 és 700 dollár között mozog. Ha ennél többet költenél rá, akkor viszont szabad a pálya, a HP oldalán teljesen személyre szabhatod a gépedet, így akár i7 procit és izmosabb GPU-t is rakathatsz bele.

És ezt olvastad már?
Egy professzor elárulta, mi az egyetlen dolog, amit semmiképp se csinálj aszteroidabecsapódáskor