Így nézhet ki a Samsung teljesen keret nélküli telefonja
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Keret nélküli telefonok persze egy ideje már vannak, ám ezek esetében a keret nélkülit inkább úgy kell érteni, hogy "nagyon vékony kerettel ellátott". Na a Samsung telefonja nem ilyen lesz.

A kijelzőkben jó ideje élen járó gyártónál ugyanis a jelek szerint azon mesterkednek, hogy megalkossák a tökéletesen keret nélküli telefont, amelyben a kijelző nem csak két oldalt, de a tetején és az alján is ráhajlik a készülék oldalára, egészen futurisztikus megjelenést adva a telefonnak. Ehhez persze meg kell oldani néhány technikai problémát, így például a hírek szerint a telefonon virtuális gombok váltanák fel a fizikai gombokat.

Bár a hírt megszellőztető Ice Universe szerint a koreai gyártó egyelőre felfüggesztette a Full-Screen 2.0 projektet, így az idei évben már valószínűleg nem látunk ilyen telefont, de a jól értesültek szerint a jövőre érkező Galaxy A100 már ezzel a dizájnnal érkezhet. Ez nem is tűnik elképzelhetetlennek, hiszen a Samsung egy ideje előszeretettel mutatja be az új technológiákat a középkategóriás telefonjaiban, gondoljunk csak a négy hátlapi kamerával érkező Galaxy A9-re.

(Forrás: LetsGoDigital)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.