Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Sok hír kering a rejtélyes Galaxy F-ről, amiről jelenleg egy dolog tűnik biztosnak: hogy a szinte végtelennek tűnő várakozás után a koreai gyártó legkésőbb 2019 elején végre tényleg bemutatja a hajlítható kijelzős telefonját.

Hogy pontosan milyen megoldást használnak, azt viszont egyelőre sűrű homály fedi. A Samsung háza tájáról korábban több elképzelés is kiszivárgott, amelyek közül a legkézenfekvőbbnek az tűnik, hogy a Galaxy F a ZTE Axon M-hez hasonló lesz, vagyis a telefont egy nagyjából 4:3-as képarányú tabletté lehet széthajtani, csak éppen a két kijelző között nem lesz semmilyen keret.

Ben Geskin on Twitter

Foldable #GalaxyF #GalaxyX Concept with 21:9 Display. It is definitely something fresh and unusual. I would love to test this design for daily use. But for the estimated price of $1800+ would you even consider getting it? (via https://t.co/IpqZtT1Fi6)

Az ipari dizájnerként dolgozó Jonas Daehnert viszont egy másik elképzelést tervezett meg a NieuweMobile kérésére: eszerint a telefon hosszában lenne kihajtható, így egy egészen furcsa, 21:9-es képarányú mobilt kapnánk. Bár ez a megoldás elsőre nem tűnik annyira praktikusnak, az biztos, hogy létjogosultsága ennek is van, ugyanis Daehnert nem a saját fantáziájából dolgozott, hanem a Samsung egyik korábbi szabadalma alapján rajzolta meg a hosszúkás Galaxy F-et.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.