Nem tudjuk, hogy vagy vele, de mi szeretjük, ha az új laptop egyből, már a dobozból kivéve tökéletesen működik, hiszen nincs is annál hervasztóbb dolog, mint izgatottan hazaérni a boltból a friss vassal, hogy aztán a következő órák azzal teljenek el, hogy valahogy működésre bírjuk a gépet a kötelező programok telepítésével. Emiatt különösen megörültünk az AcerShop legújabb akciójának, akik május 7-e és 13-a között minden Windows-os laptopjukhoz ingyen hozzád vágnak egy teljes körű, egyéves Office 365-előfizetést is.

Ha még soha nem vettél számítógépet, akkor hadd áruljunk el egy insider infót: ahhoz, hogy a gép működőképes legyen, leginkább két dolog kell, a Windows meg az Office, nagyjából ezek azok a dolgok, amiket a nulladik perctől használni fogsz.

Ha már volt szerencséd az Office 365-höz, akkor tudod, hogy ez mennyire jó ajánlat, hiszen a 19 900 forintos programcsomag tartalmazza a Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote, az Outlook, a Publisher és az Access legújabb verzióját, amiket bárhonnan elérhetsz, legyen az a telefonod, a táblagéped vagy a számítógéped. A Microsoft ráadásul 1 TB tárhelyet is biztosít az előfizetéshez a OneDrive-felhőszolgáltatásban, vagyis ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az automatikus szinkronizációt bekapcsolva

soha többé nem kell odafigyelned, hogy mikor, mit, hova mentettél, minden ott lesz az összes eszközödön.

Az egy terabájtos tárhelyet természetesen bármi másra is felhasználhatod, vagyis akár a fényképeidet, videóidat is tárolhatod rajta, amivel tehermentesítheted a telefonod tárhelyét, emellett pedig az előfizetéshez jár hatvanpercnyi nemzetközi Skype-perc is, amivel meg a pénztárcádat tehermentesítheted.

Ahogy említettük, az akcióban az összes AcerShopban kapható Windows-os laptop játszik, amelyek között itt tudsz kedvedre válogatni.

És ezt olvastad már?
Ezt látod a repülőgép ablakából kinézve, ha valaki robbantással fenyegetőzik a fedélzeten