Lefeküdni egy jó nővel, és nem elmesélni a haveroknak olyan, mint titokban átúszni az Atlanti-óceánt - tartja a mondás, de akkor mi van azzal, aki gyárt egy vízálló telefont, és nem szól róla senkinek? Még a vásárlóknak sem.

Márpedig az Apple pontosan ezt csinálta az új iPhone 6s-sel, aminek a bemutatóján sok mindenről szó volt, csak éppen a telefon egyik legerősebb funkciójáról nem. Nyomásérzékeny kijelző! Erősebb proci! Jobb kamera! Most minek fárasszuk őket azzal is, hogy a telefon amúgy teljesen vízálló, nem?

Zach Straleynek köszönhetően viszont most már tudjuk, hogy az új iPhone eléggé vízálló, vagyis lazán elvan egy órán keresztül egy tál vízben, és meg sem kottyan neki.

https://www.youtube.com/watch?t=93&v=t_HbztTpL08

Úgy tűnik, a tesztelőnek nincsenek napi megélhetési nehézségei, hiszen rögtön mindkét modellel (6s és 6s Plus) elvégezte a tesztet, és egyiknek sem lett baja, a fülhallgató és a Lightining-port is működtek a kísérlet után.

Persze arra is van reális magyarázat, hogy az Apple miért nem verte nagy dobra, hogy a telefonjuk vízálló: valószínűleg nem akartak úgy járni, mint a Sony, akiknek a saját reklámjukat kellett cáfolniuk a honlapjukon (feltehetőleg azért, mert a védelem néhány felhasználónál megadta magát), a hivatalosan nemlétező funkcióra pedig nyilván garanciát sem kell vállalniuk.

És ezt olvastad már?
Megalkották a bolygó egyik legbrutálisabb mágnesét, majd jött a robbanás
Budapest legközpontibb terasza úgy újult meg, hogy azonnal a törzshelyed lesz!