Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Japán Légvédelmi Erő (JASDF) megkezdte az idei év első tesztrepüléseit, így többek között F–4EJ és RF–4E/EJ típusú sugárhajtású Phantomokat indítottak útnak a Tokiótól 80 kilométerre fekvő Hjakuri légi bázisról.

Az amerikai fejlesztésű, két hajtóműves vadászbombázókról készült phantasztikus képsorokat Akihiro Kanai örökítette meg, aki már évek óta követi a JASDF Phantomait, a repülés szerelmesei pedig az ő munkásságát követik komoly figyelemmel. Kanai sajátosan vágta össze a videót, amely egyfajta rövidfilmnek is felfogható, amelyen a Szamuráj Phantomok játsszák a főszerepet. A 2020-as tesztrepülése előtt tíznapos szüneten voltak a tesztpilóták, ezalatt a légierő is csak safe mode-ban üzemelt – csak minimális személyzet volt készenlétben egy esetleges riadó esetére. Az első nap a repülőgépek motorjait tesztelték, következő nap pedig jöhetett a repülés. Lássuk hát:

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Elindult a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!

Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

 

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.