Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

De mit keres rajta Lisa Simpson?

A kaliforniai cég az Apple Watch-csal nem forradalmasította az okosórák piacát, hanem konkrétan megteremtette azt. Ma már világos, hogy az Apple Watch legalább annyira fontos termék lett, mint az iPad vagy az iPhone. Ma már az Apple adja el a világon a legtöbb karórát, ez pedig akárhogy is nézzük, hatalmas gyomros a riválisoknak.

Az eszközön a Watch OS-nek egy nagyon korai verziója futott, az óra hatalmas hatalmas tokban volt, a forgatható korona helyén pedig még gombok voltak. Fontos tudni a prototípusokról, hogy sokszor egyáltalán nem hasonlítanak a kész termékhez, mégpedig azért, mert a képeken látható eszköz alighanem a szoftver teszteléséhez lett legyártva.

Magyarán egy percig sem volt szó arról, hogy így fog kinézni a végső, felhasználóknak szánt verzió. A fejlesztés sokszor párhuzamosan, több projektben fut és a projekteken dolgozók nem mindig látják a teljes képet.

Akárhogy is, érdekes látni, hogy az Apple hogyan jutott el egyről a kettőre, még akkor is, ha ezen a krumplin csak a OS-t tesztelték. Érdekes apróság: hogy az egyik képen a mini ikonok között látható Lisa Simpson is, ez egy utalás az Apple 1983-as Lisa 1-es számítógépére.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.