Korlátlan adatot kínál a Vodafone
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Vodafone új lakossági mobil portfóliójában bevezetett RED tarifacsomagokkal a korlátlan beszélgetés és SMS mellett korlátlan adatra is előfizethetünk. Ez a hazai piacon jelenleg egyedülálló ajánlat.

A vállalat a két új tarifacsomagot úgymond a felhasználói szokások változása miatt alkotta meg. Ám akár ez az ok, akár más, az előfizetők mindenképp jól járnak. Ha az "adatkeret" eltűnik a szótárunkból, az sokunknak nagy fellélegzés lesz, hiszen így már nem kell azon matekolni egy Wi-Fi-t sosem látott balatoni szálláson, hogy belefér-e még egy epizód a Netflixen.

Amúgy a „felhasználói szokások változása” sem feltétlen üres lózung ezúttal. A Vodafone nem volt rest, és komoly felméréssel vizsgálta a hazai mobilhasználók adatkeretre és árazásra vonatkozó preferenciáit, és arra a következtetésre jutottak, hogy sokan kényszerülnek kompromisszumra. Saját példám alapján ez bizony így is van.

A Vodafone nagy bejelentéssel készült ugyanis ma, és két új tarifacsomagról is lerántotta a leplet: „a RED Free 10 990 Ft-os havidíjért 10Mbit/sec le- és feltöltési sebeséggel biztosítja a korlátlan adatforgalmat, míg a RED Infinity World havi 15 990 Ft-os díjért nyújtja a korlátlanság élményét a sebesség maximálása nélkül. Azon ügyfelek, akik vezetékes Vodafone szolgáltatással is rendelkeznek, számukra előbbi már 8 990 Ft-os, míg utóbbi 12 490 Ft-os kedvezményes havidíjért érhető el.”

A sajtótájékoztatón elhangzott az is, hogy korábbi RED-előfizetők akár a hűségidő lejárta előtt is átválthatnak ezekre a csomagokra, melyek egyébként a mai naptól el is érhetőek.

(Kép: Flickr/ATÖLYE GRUP)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.