Pornót nézni a munkahelyen vagy mondjuk egy családi összejövetelen olyasfajta kihívás, amit eddig csak a legügyesebbek vagy a legbátrabbak mertek bevállalni. Pedig a dolog egyáltalán nem rizikós, csupán egy olyan monitorra van hozzá szükség, amit rajtad kívül senki más nem lát.

Ilyen eszközt a Media Marktban hiába is keresnél, ám házilag bármelyik LCD-monitor könnyen és gyorsan, szinte fillérekből átalakítható. A trükk lényege, hogy a monitorról eltávolítjuk a polárszűrős anyagot, majd azt egy tetszőlegesen választott szemüveg lencséinek a helyére ragasztjuk. A művelethez kell egy csavarhúzó, egy jófajta kés, pillanatragasztó, meg valamilyen oldószer, amivel a polárszűrőről le tudod oldani a ragasztóanyagot (például acetonos körömlakklemosóba áztatott papír törlőkendő). Szerintünk első körben azért ne a zsír új harminccolos monitoroddal és az ötvenezres Ray-Ban szemüvegeddel próbáld ki, hogy működik-e.

A személyes tapasztalatunk az, hogy ha naponta két és fél órán keresztül bámulsz napszemüvegben egy fehéren világító monitort, akkor a kollégáknak egyre gyakrabban fog eszébe jutni, hogy ők inkább majd a következő lifttel mennek, de legalább a pornóról nem tudnak, és ez is valami.

(Forrás: Gizmodo, Brusspup, Instructables)

És ezt olvastad már?
Igazi vamzer a Zoom újítása