Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A barcelonai Mobil Világkongresszus után már hüledeztünk egy sort a Flexenable csuklóra hajlítható kijelzőjén, most viszont a Lenovo háza tájáról szivárgott ki egy videó, amin már egy komplett csuklóra hajlítható telefon látható.

Igaz, ez annyira nem is újdonság, hiszen a kínai gyártó már két évvel ezelőtt is mutogatott egy prototípust, de a mostani verzió sokkal kiforrottabbnak tűnik. Annyira, hogy az sem lenne meglepő, ha hamarosan boltokba kerülne.

Emiatt elsősorban a Samsungnak és a Huaweinek főhet a feje, hiszen mindkét gyártó nagyon igyekszik, hogy ők mutassák be az első boltokban is kapható hajlítható telefont, viszont elképzelhető, hogy a Lenovo végül beelőzi őket. Egy fontos kérdésre viszont ez a videó sem adott választ, hogy mire lesz jó, ha a csuklónkra hajlíthatjuk a telefonunkat.

A Lenovo nyáron bemutatott egy kicsit kevésbé forradalmi, de annál használhatóbbnak tűnő prototípust is, a Lenovo Foliót, ami egy félbehajtható táblagép, és összehajtva nagyjából akkora, mint egy hagyományos okostelefon.

Szerintünk ez a megoldás sokkal praktikusabb, de persze a csuklóra hajlítható telefon is nagyon menő, még ha a felhasználási értéke egyelőre nem is látszik tisztán.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.