Ez a kütyü filmvászonra kívánkozóan kúl. A hivatalos neve Assolar SS-12 multifunkciós, szupererős, rozsdamentes acélból készült lézerirányzékos vadászcsúzli, és az ég óvjon minket attól, hogy valaha felelőtlen kezekbe kerüljön!

Akinek kiskölökként a faterja csinált csúzlit, az tudja, hogy egy ilyennel a kezében az ember hirtelen nagyon erősnek tudja érezni magát. Ezt a brutális vadászcsúzlit látva szinte elpirulunk, ha eszünkbe jutnak a fából és gumiból eszkábált játékcsúzlijaink, amivel huszonöt éve királykodtunk a grundon.

Az Assolar SS-12 valami eszméletlenül királyul néz ki. Nem tudjuk, mikor lett menő az élet kioltására is alkalmas csúzlikat gyártani, ezért kicsit sokkolt minket ez a látvány.

A beépített rugós gyorsítók arra is alkalmassá teszik, hogy a külön megvásárolható kiegészítővel már ne csak csapágygolyókat, hanem nyílvesszőket is ki tudjon lőni, ez pedig már nem csak a közbiztonságra veszélyes eszközzé, de engedélykötelessé is teszi Magyarországon.

A cucc egyébként annyira még csak nem is drága - 90 dolcsiba, azaz nagyjából 26 ezer forintba kerül -, ezért az ember könnyen összkeverheti egy gyerekjátékkal, de hidd el, nem akarsz egy ilyet a szomszéd rosszcsont kezében látni.

(képek: Amazon.com)

És ezt olvastad már?
A Földnek lassan olyan gyűrűje lesz, mint a Szaturnusznak
Ajánlunk neked 3 gyönyörű panorámával megáldott szpotot túrázáshoz