Az LG lassan előlép a legizgalmasabb telefongyártóvá. Nem azért, mert ők gyártják a legjobb készülékeket, hanem azért, mert ők a legbátrabbak.

Az Explorer projektjük meghirdetése után már kijöttek egy szokatlan formatervvel. Nem azt mondjuk, hogy az LG Wing a jövő, de az biztos, hogy az egyentelefonok világában határozottan VALAMILYEN, és már ezt is érdemes értékelni.

Az elforgatható duplakijelzős LG Wing

Már a Wing premierjén is tettek utalásokat arra, hogy a következő telefonjuk sem lesz egy szürke kisegér. Egy ideje a szaksajtó és az iparági szereplők már pusmognak arról, hogy az LG feltekerhető tévéje után valami hasonló várható mobil fronton is, amit elsősorban a cég tavaly augusztusi szabadalmára alapoztak.

A Let"s Go Digital ezen szabadalom alapján most csinált néhány igen látványos renderképet az állítólagosan jövő tavasszal érkező készülékről.

A szabadalmat a cég LG Rollable néven nyújtotta be, és valószínűleg a végleges név is ez marad, hiszen a Wing elnevezését sem bonyolították túl. A lényeg, hogy a Rollable alapállapotban szokásos méretű, de mindkét oldalán kitekerhető, melynek köszönhetően kétszer akkorára nő a képernyő mérete. Egyelőre a szabadalomnál és ezeknél a nem hivatalos renderképeknél nem tudunk sokkal többet, így azt sem, hogy a két oldalt feltekert kijelzőnek köszönhetően milyen vastag lesz a készülék.

Ha a pletykák igaznak bizonyulnak, néhány hónap múlva úgyis minden kiderül.

(via)

És ezt olvastad már?
Magyar kutatók segítségével jósolhatják meg a váratlan eseményeket