Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Louis Vuitton tavaly mutatta be az első okosóráját Tambour Horizon néven, ami sokaknak nagy megkönnyebbülés lehetett, hiszen így nem kell vadászniuk az egyedi, aranyozott Apple Watch-okra, ha igazán drága okosórát szeretnének hordani. Bár mi nem jósoltunk volna nagy jövőt a több mint hétszázezer forintos órának, de úgy tűnik, hogy tévedtünk, ugyanis a Louis Vuitton most bemutatta a Tambour Horizon új verzióját.

A 2019-es modell visszafogott fejlődést mutat az elődjéhez képest, például megkapta a Qualcomm legújabb, kifejezetten okosórákba szánt prociját, a Snapdragon Wear 3100-at. Ez elvileg jóval hosszabb üzemidőt tesz lehetővé, így a Luis Vuitton szerint az új óra akár öt napig is elketyeg egy feltöltéssel.

Az új Tambour Horizonban emellett nagyobb felbontású kijelzőt találunk, valamint egy világító karimát, aminek köszönhetően Ambient Mode-ban is könnyedén leolvashatjuk róla a időt. Emellett az óra immár az acél mellett hófehér kerámiaborítással is kapható, ami biztosan sokak kedvence lesz. Hogy az új Tambour Horizon mennyibe fog kerülni, egyelőre nem derült ki, de minden bizonnyal drágább lesz, mint az elődje, vagyis 2500 dollár feletti árcédulára számítunk.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.