MacBook Pro és hibák? Az két teljesen különböző történet, de azért ha mégis kukacoskodni szeretnénk, akkor azt el kell ismernünk, hogy az Apple nem bánt túl bőkezűen a csatlakozókkal a legújabb laptopjánál: a MacBook Próban mindössze két Thunderbolt-csatlakozó van, éééés... ennyi.

Ezt oldotta meg egészen fantasztikusan a Branch Designs, akik egy olyan gyönyörű adaptert terveztek a MacBookhoz, hogy az Apple dizájnerei valószínűleg azóta is nagy erőkkel verik a fejüket a falba, hogy ez miért nem nekik jutott eszükbe. A gyári adapter ugyanis így néz ki:

A Branch által tervezett cPro pedig így:

Amellett, hogy mind színben, mind formatervben tökéletesen passzol a MacBookhoz, mintha csak a laptop része lenne, a cPro-adapter jóval többet is nyújt, mint mondjuk a gyári kiegészítők: három darab USB 3.0-ás csatlakozóval, HDMI és USB-C-porttal, valamint memóriakártya- és micro-SD-olvasóval ruházza fel a gépet.

Ehhez képest az ára egészen baráti, hiszen amíg a gyári, mindössze egy USB-C, egy sima USB és egy HDMI-csatlakozót tartalmazó adapter 50 dollárba kerül az Apple-nél, a mindent tudó átalakítót 79 dollárért (kábé 23 ezer forint) lehet előrendelni a Kickstarterről, februári kiszállítással.

És ezt olvastad már?
Félünk az 5G-től, de úgy tűnik, feleslegesen