Az Armored Combat League valószínűleg az egyik legkeményebb küzdősport, ami létezik, itt ugyanis a harcosok teljes páncélba öltözve, valódi fegyverekkel ütik egymást, amíg mindenki ki nem terül.

Mármint szó szerinti értelemben, ugyanis a harc addig tart, amíg az egyik csapatból mindenki a földre nem kerül. Ennél jobban megközelíteni nem nagyon lehetne azt, ahogy a valódi lovagok harcoltak a középkorban, amiből azt is kikövetkeztethetjük, hogy a páncél ellenére azért nem teljesen veszélytelen dologról van szó. Amikor például a srácot tarkón basszák a csatabárddal, na az pont úgy néz ki, mint amibe bele is lehet halni.

A kisfilm főszereplője, Damion DiGrazia is megjegyzi, hogy látott már olyat, hogy valaki elvesztette néhány ujját, és az sem ritka, hogy valakinek eltörik a lába. A srác egyébként a New York-i csapatban csapja, akikkel a filmben eléggé felmossák a padlót, de legalább mindenki túléli.

És ezt olvastad már?
Villámgyűrűt hozott létre a tongai vulkánkitörés, ami 500-szor erősebb volt a Hirosimára ledobott atombomba robbanásánál