Ez a srác majdnem csinált egy működő Vasember-páncélt
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Richard Browning egy angol úriember, aki gondolt egyet, megalakította a Gravity nevű céget, majd a Red Bullal összeállva megépítette a Daedalus Flight Suitot, ami kísértetiesen hasonlít Tony Stark repkedő páncéljára.

Na, annyira azért nem néz ki vadul, mint az arany-piros Vasember-páncél, de gyors szemrevételezéssel is simán meg lehet állapítani, hogy nem gyerekeknek készült.

Mozgásban a cucc még vadabb, de mielőtt bevágjuk a videót, soroljuk, mit tud a gúnya: egy nagy sűrűségű, gyúlékony folyadékkal működik és tartozik hozzá egy tökfödő, melynek szemvédőjén egy csomó fontos információt követhet nyomon a viselője, úgy mint üzemanyagszint, magasság és a sugármotorok működése, hőmérséklete. Így néz ki működésben:

Legyünk őszinték; egy kicsit sem olyan, mint a híres Stark-páncél. Látszik, hogy alig néhány méterre tud csak elemelkedni a földtől, és hogy az irányítása komoly koncentrációt igényel. Browning azért elmondta, hogy a végső cél, hogy a ruhával az ember képes legyen nagy magasságban több száz kilométeres sebesség elérésére, de mi nem kötnénk arra nagyobb összegű fogadást, hogy ez össze is jön.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.