A nagy gyártók telefonjait sarokba állító Honor 6 annyira népszerű, hogy a T-Mobile sem tudta kihagyni a kínálatából. A telefon ára a boltokban is drasztikusan esett, így már százezret sem kell fizetnünk érte, ha egy minden szempontból csúcskategóriás telefont akarunk a zsebünkben tudni.

A Huawei almárkájaként elstartolt Honor kétségkívül a tavalyi év egyik legnagyobb durranása volt a mobilos piacon. A csúcsmodell Honor 6-ot mi is kipróbáltuk tavaly novemberben, és megnyugodva tapasztaltuk, hogy az ötcolos full HD kijelző, a nyolcmagos proci, a 3 GB RAM és a 13 megapixeles kamera nem csak papíron hangzik jól, de tényleg úgy hasít, ahogy ezt egy ilyen telefontól várnánk.

Tehát a Honor 6 eddig is eléggé "must have" kategória volt, mostantól viszont must have plusz lesz, ugyanis az eDigital.hu-n és a Speedshop.hu-n az eddiginél majdnem tízezer forinttal olcsóbban, 96 ezer forintért vehetjük meg, ami azt jelenti, hogy már százezret sem kell fizetnünk érte, ha egy csúcskategóriás telefont akarunk a zsebünkben tudni.

A százezret sem pedig akár nulla forintot is jelenthet, hiszen a Honor 6 tegnap a Telekom kínálatában is felütötte a fejét, ahol díjcsomagtól függően akár ingyen is megkaphatjuk a brutális kínait. Ehhez ráadásul ki sem kell tennünk a lábunkat az ajtón, hiszen a Honor az árak alacsonyan tartása érdekében továbbra is csak interneten értékesíti a készülékeit.

És ezt olvastad már?
A Holdba fog csapódni a SpaceX irányíthatatlanná vált rakétája