Megint egy nagyon különleges telefont mutatott be a Vivo
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A tavalyi év egyik legnagyobb nyertese kétség kívül a kínai Vivo volt, akik a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval, a telefon tetejéből előugró előlapi kamerával és hasonló izgalmas megoldásokkal a relatív ismeretlenségből rövid idő alatt lettek az egyik leginnovatívabb gyártó.

A kínai cég idén sem lassított, hiszen a Vivo Nex 2-ben egy újabb szokatlan megoldással rukkoltak elő, nevezetesen a másodlagos kijelzővel a telefon hátoldalán, ami fölöslegessé tette a telefonban az előlapi kamerát. Ha viszont valakinek hiányzott volna a telefon tetejéből kiugró kamera, annak jó hírünk van, ugyanis a V15 Próval a Vivo visszatért a tavaly megkezdett útra, és nem is akárhogy.

Amíg ugyanis a tavalyi Nexben mindössze egy 5 megapixeles szelfikamerát találtunk, a V15 Próban egy 32 megapixeles kamera ugrik elő a telefonból, amit elég nagy művészet volt bepréselni ilyen kis helyre. A telefon a hátlapi kamerák miatt sem szégyenkezhet, ezekből ugyanis három van, sorrendben egy 48 megapixeles főkamera, egy 8 megapixeles nagy látószögű kamera, valamint egy 5 megapixeles mélységérzékelős lencse. A rend kedvéért tegyük hozzá, hogy a készülék előlapi kamerája alapjáraton csak 8, míg a hátlapi kamerája 12 megapixeles fotókat készít, amire azért van szükség, mert így jóval több fényt tud beengedni egységnyi idő alatt, de ha ahhoz van kedvünk, akkor bármikor átállíthatjuk teljes felbontásra is.

A Vivo V15 Pro ezen kívül egy tisztességes középkategóriás telefonnak tűnik Snapdragon 675 procival valamint 8 GB RAM-mal, amiben az egyetlen furcsaság, hogy a Vivo valamiért úgy döntött, hogy az USB-C helyett jó lesz nekik a régi micro USB-csatlakozó is. 400 dollárért mondjuk még ezzel együtt is elég erősen megéri a V15, bár ha nekünk kéne választanunk, akkor így látatlanban inkább a Xiaomi Mi 9 mellett tennénk le a voksunkat.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.