Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Microsoftot annyira meghatotta a tanár heroikus küzdelme, kreativitása és hatalmas tenni akarása, hogy többek között a sulit is kisegítette.

Igazi sztár lett a ghánai tanárból, aki számítógép és szoftver hiányában krétával táblára rajzolt Word-felülettel tanította a szövegszerkesztést diákjainak.

Owura Kwadwo Hottish

Teaching of ICT in Ghana's school is very funny. ICT on the board paa. I love ma students so have to do wat will make them understand Wat am teaching. #committedteacher....

Richard Appiah Akoto (közösségi felületeken az Owura Kwadwo nevet használja) kreativitása és elhivatottsága pedig annyira lenyűgözte és meghatotta az embereket, hogy a hír, vírusként terjedt a világhálón, így természetesen a Microsofthoz is eljutott.

A világ egyik legnagyobb szoftvervállalat pedig meghívta a szingapúri nemzetközi konferenciájára, ahol a rendezvény meglepetésvendégeként – óriási tapsvihar után – mesélhette el 400 fő előtt, miként tanította a szövegszerkesztést.

A Microsoft ezenkívül felvette a ghánai tanárt edukációs programjába, plusz számítógépeket és persze szoftvereket adott az afrikai iskolának, ahol hősünk tanít, immáron 21. századi körülmények között.

(Fotó: Facebook)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.